Weekendje Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, dat zijn bossen, heiden, vennen, stuifzanden, graslanden.. kortom, vanalles wat. Een perfecte locatie voor een weekendje in de natuur. Alleen, met een partner, met collega’s onder het mom van teambuilding of voor mijn part met je hele familie. De natuur leent zich natuurlijk voor fietstochten en wandelingen, maar wat is er in de buurt nog meer te doen? En waar kun je overnachten? 

Activiteiten

Van lezingen over uilen tot aan een vroegevogelwandeling, er wordt vanalles georganiseerd in  de Utrechtse Heuvelrug. Kijk maar eens op de site van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Behalve een uitleg over alle georganiseerde activiteiten vind je er ook informatie over het landschap, de bereikbaarheid, nieuws en lopende projecten.

Overnachten

Waar ga je overnachten? Landgoed Woudschoten ligt midden in de bossen en hebben vaak aantrekkelijke arrangementen. Kijk op de aanbiedingenpagina voor de acties van dit moment. Woudschoten is een conferentiecentrum, maar biedt ook mogelijkheden voor familiereünies, relax-weekendjes en teambuildingsdagen.

Arrangementen

Als je wilt maken ze het je bij Woudschoten helemaal makkelijk, want ze bieden een kant-en-klaar fietsarrangement aan. Voor  minder dan € 200,- kun je met z’n tweeën genieten van twee dagen fietsen (fietsen, fietsroutes en versnaperingen krijg je mee), een culinair diner, een overnachting en een ontbijt.

Utrechtse Heuvelrug