Babymutsjes combineren met een leuke outfit!

De meeste warmte verlies je via je hoofd. Vooral baby’s hebben moeite zich warm te houden. Bovendien is het hoofd van een baby relatief groot, waardoor het al snel te veel warmte verliest. Vandaar dat veel mensen kiezen voor het kopen van een babymutsje. Het leuke is dat babymutjes helemaal niet zo duur zijn, waardoor je bij elke leuke outfit een bijpassend mutsje kunt hebben.

Sfeer veranderen

Babykleertjes kopen is iets dat bijna elke ouder met veel plezier doet. Maar ook mensen in je omgeving vinden het een sport om iets leuks voor jouw kind te scoren. Vaak vind je mooi wat je van anderen krijgt, maar niet altijd. En soms kun je dat subtiel zeggen, maar soms echt niet. Het leuke van een babymutsje is dan dat je de sfeer van de kleding helemaal kunt veranderen en naar jouw hand kunt zetten. Met een stoer pakje een lief mutsje combineren bijvoorbeeld, of juist andersom. Door de muts als een accessoire te gebruiken en niet als een noodzakelijk kwaad gebruik je het positief. En elke outfit wordt leuk met jouw favoriete mutsje erbij! We geven je een aantal tips: welke mutsjes combineren nu leuk met welke outfits?

Lief mutsje maakt stoer zacht

De tijd dat baby’s alleen maar in een saai boxpakje in de box lagen, is echt wel voorbij. Ook voor pasgeboren baby’s is er erg stoere kleding verkrijgbaar. Maar ook als je niet van stoere kleding houdt, is er genoeg variatie. Je kunt kiezen voor lieve kleding, schattige kleding, leuke kleding, voor elke smaak is er genoeg keus. Daarom ziet jouw kindje er eigenlijk altijd leuk uit. Voor bij een stoer spijkerbroekje en een basic T-shirt koop je een grijswit mutsje van katoen. Het leuk is dat het schattige mutsje van biologisch katoen door de combinatie met het stoere spijkerbroekje de outfit wat zachter maakt. Leuke details als een punt met knoop bovenop de muts maakt hem speels. Het mooie van dit uniseks mutsje is dat het door middel van een koordje perfect past.

Speels mutsje met oortjes

Het perfecte mutsje dat elke stoere jongen of meid nodig heeft is een mutsje met dierengezicht én oortjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mutsje met berengezicht. Dit is een katoenen mutsje dat door de manier waarop hij gebreid is lekker warm is. Oogjes en een neusje maken het mutsje speels. Je combineert dit gebreide babymutsje met oortjes met een stoere outfit. Een jersey broekje en een vestje in een knalkleur bijvoorbeeld. Het mutsje heeft dan weer een zachter makend effect. Het mutsje is, hoe kan het ook anders, verkrijgbaar in babyroze én babyblauw.

A rising star

Sterren doen het altijd goed. Al jarenlang domineren sterren het modebeeld en dat verandert niet in de nabije toekomst. Een mutsje met sterren kan daarom niet in je collectie babymutsjes ontbreken. Het leuke van dit mutsje is dat je het combineert met een heel lief setje kleding. Het mutsje maakt de outfit dan weer wat stoerder. Ook dit mutsje heeft oortjes, wat hem weer lekker speels maakt. Eigenlijk past deze accessoire overal bij: ook bij een spijkerbroekje en een zacht shirt zal hij zeker niet misstaan.