Tips voor goede vrijetijdskleding

Vrijetijdskleding

Hoewel we de laatste weken heel wat regen hebben gehad, komt het zonnetje toch ook steeds vaker tevoorschijn. En zeg nou zelf: dan beginnen de lentekriebels toch vanzelf te komen? En dus steken we met z’n allen weer de handen uit de mouwen om van onze tuin iets moois te maken. Ben je bang dat je kleding vies of beschadigd raakt? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Engelbert-Strauss. Want daar vind je vrijetijdskleding en werkschoenen in overvloed.

Waar moet je op letten?

Als je vrijetijdskleding gaat kopen, is het slim om op een aantal aspecten te letten. Bedenk je bijvoorbeeld goed wat je precies wilt gaan doen. Ga je alleen maar het gras maaien en het onkruid wieden? Dan is een fijne trui of een comfortabel shirt met een spijkerbroek wellicht voldoende. Ga je wat serieuzer aan de slag met bijvoorbeeld het leggen van tegels? Dan heb je eerder een degelijke overall nodig met beschermende knievlakken en genoeg opbergmogelijkheden voor je gereedschap.

Denk ook aan goed schoeisel

In de tuin moeten niet alleen je handen, armen en lichaam beschermd worden tegen vuil en stoten, ook je voeten kunnen wel wat bescherming gebruiken. Van tuinieren word je immers niet schoner… Daarom bestel je bij Engelbert-Strauss net zo eenvoudig een paar goede werkschoenen. Houd bij het kopen van werkschoenen wel rekening met draagcomfort. Want ook al zien ze er nog zo leuk uit, als ze niet lekker zitten, is jouw hobby al snel geen pretje meer. En ben je op zoek naar officiële veiligheidsschoenen? Ook dan kun je online goed terecht, want daar is rekening gehouden met veiligheidseisen waar goede schoenen aan moeten voldoen. Niets staat jou en je fantastische tuin dus nog in de weg!