APK en ander auto-onderhoud

Je ontkomt er niet aan om je auto eens ind e zoveel tijd eens grondig te laten checken door middel van een APK keuring. Veel mensen weten niet wat er precies gedaan wordt tijdens een APK keuring en zijn sceptisch over de afwikkeling ervan. Voor iedereen die er meer van wil weten: APKkeuring.nl

 

APKkeuring.nl

APKkeuring.nl

Op de site apkkeuring.nl lees je ten eerste wat een APK keuring precies is en wat er zoal aan je auto gekeurd wordt. Daarnaast vind je er een uitleg over de geschiedenis van de APK keuring, de wetgeving met betrekking tot APK en het laatste nieuws. Op de site kun je ook checken wanneer je auto weer gekeurd moet worden.

 

Klassieke Porsche onderhoud

Parts-Wise

Ben je een van de gelukkigen die in het bezit is van een klassieker als een oldtimer Porsche, dan raad ik je aan om niet naar Kwik-Fit te gaan, maar om naar een onderhoudsspecialist te gaan speciaal voor klassieke Porsches. Wil je zelf kleine reparaties uitvoeren en heb je onderdelen nodig? Dan kun je ook bij bijvoorbeeld parts-wise terecht. In deze online winkel verkopen ze klassieke porsche onderdelen en verwijzen ze je naar een speciale porsche-onderhoudsexpert.